LOCATIE GRAAFSEWEG

Bezoeken locatie Graafseweg
Staas & Bergmans
Graafseweg 90
5213 AM ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.30

Telefoon
tel. 073-6133433
maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.30

maandag en dinsdag van 18.30-21.00 en tussen de middag uitsluitend bereikbaar voor spoed

ROUTE/PARKEREN

Mogelijke routes naar Staas & Bergmans locatie Graafseweg

vanaf oost: neem na het kruispunt met de van Grobbendoncklaan meteen de (smalle rode) parallelweg rechts, daar zijn parkeerplaatsen (parkeerschijf). De ingang van de praktijk is aan de andere zijde kant Westenburgerweg, u loopt dan voor het pand langs, daar kunnen ook fietsen geparkeerd worden.

vanaf centrum: sla op de Graafseweg het Muntelbolwerk in en neem de tweede straat rechts (Westenburgerweg), aan het eind (doodlopend) is de ingang, langs de Westenburgerweg zijn parkeerplaatsen (parkeerschijf), fietsen kunnen geparkeerd worden aan andere zijde van de straat.

vanaf noord: vlak voor het benzinestation voor de kruizing Graafseweg/van Grobbendoncklaan kunt u rechts afslaan (auto) naar de parkeerplaats (gratis), u loopt dan enkele tientallen meters naar de ingang van de praktijk aan de Westenburgerweg; met de fiets rijdt u door tot de Westenburgerweg.

Mocht u slecht ter been zijn of anderszins een beperking ervaren, en u wenst hulp bij het betreden van onze praktijk, schroom dan niet om hier naar te vragen. Dit kunt u telefonisch doen bij het maken van de afspraak, of via uw mobiele telefoon wanneer u gearriveerd bent (073-6133433, kies de optie ‘spoed’ ). Een van onze medewerkers kan u dan begeleiden.