LOCATIE GROOTE WIELEN

Bezoeken locatie Groote Wielen
Staas & Bergmans
Groote Wielenlaan 109
5247 JB Rosmalen

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.30

Telefoon
tel. 073-6133433
van maandag tot en met vrijdag van 8.30-18.00 en maandag en dinsdag van 18.30-21.00

maandag en dinsdag van 18.30-21.00 en tussen de middag uitsluitend bereikbaar voor spoed

LOCATIE/PARKEREN

Vanaf de A2 (Eindhoven): Neem afrit 20-Rosmalen. Ga bij de stoplichten rechtsaf. Ga op de rotonde rechtdoor op de Laaghemaal. Sla na de sportvelden (OJC) linksaf richting de Vlinderlaan. Bij de rotonde gaat u rechtdoor richting de Groote Wielenlaan. Steek de kruising over en rijd rechtdoor richting het water. Hier kunt u vrij parkeren. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant. Fietsen kunnen geparkeerd worden in het rek tegenover voor de praktijk.

Vanaf A2 (Utrecht): Neem afrit 20-Rosmalen vanaf de A59. Ga bij de eerste rotonde rechts en direct bij de stoplichten weer rechts de Bruistensingel op. Ga alsmaar rechtdoor tot na de sportvelden. Sla na de sportvelden (OJC) linksaf de Vlinderlaan op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor richting de Groote Wielenlaan. Steek de kruising over en rijdt rechtdoor richting het water. Hier kunt u vrij parkeren. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant. Fietsen kunnen geparkeerd worden in het rek tegenover voor de praktijk.

Indien u met het openbaar vervoer naar de Groote Wielenlaankomt kunt u vanaf het CS ’s-Hertogenbosch bus 4 (richting Rosmalen Vlietdijk) nemen. U stapt uit op de Groote Wielenlaan De praktijk bevindt zich links van u.

Meer informatie over het parkeren in de buurt vind u op onze website www.zorgvooruwmond.nl. Indien u met openbaar vervoer reist, dan kunt u reisadvies vragen via de website www.9292.nl of telefonisch via 0900-9292. Mocht u slecht ter been zijn of anderszins een beperking ervaren, en u wenst hulp bij het betreden van onze praktijk, schroom dan niet om hier naar te vragen. Dit kunt u telefonisch doen bij het maken van de afspraak, of via uw mobiele telefoon wanneer u gearriveerd bent (073- 6133433, kies optie ‘spoed’). Een van onze medewerkers kan u dan begeleiden.