LOCATIE SCHUBERTSINGEL

Bezoeken locatie Schubertsingel
Staas & Bergmans
Schubertsingel 32
5216 XA ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.30 maandag en dinsdag van 18.30-21.00

Telefoon
tel. 073-6133433
van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.00

maandag en dinsdag van 18.30-21.00 en tussen de middag uitsluitend bereikbaar voor spoed

LOCATIE/PARKEREN

Vanaf de A2 (Utrecht): neem de afslag Schijndel/St. Michielsgestel, sla na de afrit rechts en sorteer links voor richting Pettelaarseweg. Na het passeren van het Shellstation aan uw linkerhand slaat u bij de stoplichten linksaf. Sla daarna direct rechtsaf de Schubertsingel in. De praktijk bevindt zich direct links van u.

Vanaf de A2 (Eindhoven):Neem de afslag Schijndel/St. Michielsgestel, sla bij de afrit rechtsaf naar de Gestelseweg. Na het passeren van het Shellstation aan uw linkerhand slaat u bij de stoplichten linksaf. Sla daarna direct rechtsaf naar de Schubertsingel. De praktijk bevindt zich direct links van u.

Komende vanaf ‘s-Hertogenbosch Centrum: Rijd de Pettelaarseweg in (Zuid) en volg deze tot aan de stoplichten aan het einde van de Pettelaarseweg. voor de stoplichten rijdt u links de Schubertsingel in. De praktijk bevindt zich direct links van u.

Er is gratis parkeerruimte bij het pand achter de slagbomen.  U heeft daarvoor een code nodig, deze ontvangt u bij uw afspraakherinnering (enige dagen voor uw afspraak) of van onze medewerkers. Tevens is er een invalidenparkeerplaats, -oprit en -toilet aanwezig. Per 2 april 2018 is er in de hele wijk (aan de kant van de Schubertsingel) vergunning parkeren van kracht. Mocht u uw auto niet kwijt kunnen op de voor onze praktijk bestemde parkeerplaatsen dan verwijzen wij u graag naar de Gestelseweg (geen vergunninghouders) of de blauwe zone (2 uur parkeren met parkeerschijf) naast de sporthal aan de Schumannstraat . Indien u met openbaar vervoer reist, dan kunt u reisadvies vragen via de website www.9292.nl of telefonisch via 0900-9292

In geel vergunninghoudersparkeren zone 311
In roze vrij parkeren
In zwart Staas & Bergmans
In blauw parkeerschijf (8.00-18.00 max 2 uur, daarbuiten onbeperkt)

Mocht u slecht ter been zijn of anderszins een beperking ervaren, en u wenst hulp bij het betreden van onze praktijk, schroom dan niet om hier naar te vragen. Dit kunt u telefonisch doen bij het maken van de afspraak, of via uw mobiele telefoon wanneer u gearriveerd bent (073-6133433, kies de optie ‘spoed’ ). Ook kunt u via de telecom van de slagboom contact maken met ons baliepersoneel. Een van onze medewerkers kan u dan begeleiden.

Pakeren Schubertsingel