Mieke Bergmans

Nummer BIG-register: 89019930002

In 1989 ben ik als tandarts (met genoegen) afgestudeerd in Nijmegen. Inmiddels ben ik als mede-eigenaar van de praktijk intensief bezig met de organisatie en de kwaliteit van Staas & Bergmans, en daarnaast voer ik behandelingen met composiet uit op verwijzing van collega’s (intern en extern). Voorbeelden hiervan zijn: cosmetische behandelingen (correcties van stand, vorm en/of kleur), slijtagebehandelingen (herstellen van verloren gegaan tandweefsel), functionele behandelingen (zorgen dat de tanden en kiezen juist op elkaar staan en over elkaar heen bewegen).

Bent u verwezen? Bij een eerste bezoek kijken we samen naar uw wensen en naar de mogelijkheden. Uiteraard gaan we daarbij ook de resultaten zo goed mogelijk voorspellen en krijgt u een kostenbegroting.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vind ik het belangrijk om steeds met nascholing bezig te zijn. Door op onderstaand logo van Kwaliteits Register Tandartsen te klikken kunt u kennis nemen van de recent gevolgde cursussen/opleidingen.