Staas & Bergmans is een tandheelkundige groepspraktijk met drie vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen en is zowel reguliere als verwijspraktijk.

Specialisaties: esthetische tandheelkunde, prothetiek, implantologie, endodontologie, angstbegeleiding, frenulotomie en kindertandheelkunde.

In een gemoedelijke sfeer wordt voor een zo breed mogelijke groep patiënten kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uitgeoefend. Het team is stimulerend en onderling ondersteunend.

Wegens uitbreiding zijn wij zijn per op zoek naar:

receptionist(e)/administratief medewerker

Omschrijving:

Voor onze groepspraktijk in ’s-Hertogenbosch en/of  zijn wij op zoek naar een allround receptioniste/administratief medewerker voor 3-4 dagen die wil aansluiten bij ons administratieve team die werkt in een prettige tandheelkundige omgeving. Of iemand die de combinatie wil maken tussen het werk op de vloer en de administratie ( zie vacature tandarts/preventie assistente)

De werkzaamheden bestaan met name uit het inplannen van afspraken en beantwoorden van de telefoon en de e-mail. Je ontvangt de patiënten en bent het visiteplaatje van de praktijk. Ook houd je je bezig met licht administratief werk. Het betreft een dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden. Kijk eens op onze website voor meer informatie www.zorgvooruwmond.nl en neem direct contact op als je geïnteresseerd bent.

Wij vragen:

Minimaal MBO werk-en denkniveau. Een afgeronde MBO tandartsassistent (BBL of BOL) of  minimaal 1 jaar ervaring in een tandheelkundige omgeving is pré.

* kennis van tandartsenprogramma Exquise is een pré evenals ervaring met MSWord en MSOutlook

* affiniteit met tandheelkunde

* flexibiliteit

* goede communicatieve vaardigheden

* bij voorkeur twee referenties (van stage of dienstbetrekking)

Wij bieden:

Een moderne werkomgeving,  goede ontwikkelmogelijkheden en een gezellig, collegiaal team met aandacht voor elkaar. Goede arbeidsvoorwaarden en salariëring.

Word jij onze nieuwe collega?

Reacties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen verzonden worden naar:

E-mail: p.van.den.boom@zorgvooruwmond.nl

Adres: Schubertsingel 32,  5216 XA,  ‘s-Hertogenbosch

Website: www.zorgvooruwmond.nl

Telefoon: 073-6133433

Voor vragen over de functie kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met Pascale van den Boom, personeelsmanager  073-6133433