Staas & Bergmans is een tandheelkundige groepspraktijk met drie vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen en is zowel reguliere als verwijspraktijk.

Specialisaties: esthetische tandheelkunde, prothetiek, implantologie, parodontologie, endodontologie, angstbegeleiding, frenulotomie en kindertandheelkunde.

In een gemoedelijke sfeer wordt voor een zo breed mogelijke groep patiënten kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uitgeoefend. Het team is stimulerend en onderling ondersteunend.

 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een : OMLOOP ASSISTENT(e)

Voor onze groepspraktijk in ‘s-Hertogenbosch zoeken we een gedreven omloop assistent die voor 3-4 dagen die zijn/haar bijdrage wil leveren aan kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg in een prettige omgeving.

De werkzaamheden bestaan met name uit het steriel voorbereiden van chirurgische behandelingen al dan niet onder narcose in samenwerking met, implantologen, parodontologen en assistenten.

 

Het betreft een dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden.

Kijk eens op onze website voor meer informatie www.zorgvooruwmond.nl en neem direct contact op als je geïnteresseerd bent.

Wij vragen:

* afgeronde MBO tandartsassistent (BBL of BOL) of minimaal 1 jaar ervaring.

* affiniteit met tandheelkunde, ervaring in de chirurgie is een pré.

* flexibiliteit

* goede communicatieve vaardigheden

* bij voorkeur twee referenties (van stage of dienstbetrekking)

 

Wij bieden:

Een moderne werkomgeving,  goede ontwikkelmogelijkheden en een gezellig, collegiaal team met aandacht voor elkaar. Salariëring en arbeidsvoorwaardenregeling volgens KNMT.

Geïnteresseerd? Reacties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen verzonden worden naar:

E-mail: p.van.den.boom@zorgvooruwmond.nl

Adres: Schubertsingel 32,  5216 XA,  ‘s-Hertogenbosch

Website: www.zorgvooruwmond.nl

Telefoon: 073-6133433

Voor vragen over de functie kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met Pascale van den Boom, personeelsmanager  073-6133433